Жените одлучија: Не е важно каков е, само да е голем

Дали партнерката ви кажала дека должината на вашиот пенис не и е важна? Ха, ха ха. Не бидете наивни, веројатно не сакала да ве разочара. Девет проценти од жените во кревет сакаат поголем пенис, а два проценти од нив мечтаат нивниот маж да има вистински мамут!

Еднаш засекогаш: должината е важна ! Според некои светски истражувања во кои биле вклучени 200 жени од различна старост, националност, и со различни полови навики, покажале дека 82 проценти од жените се задоволни со пенис од 15 см, што е ронка над просекот.
Девет проценти од испитаничките сакаат поголем пенис (меѓу 18-22 см), а два проценти сонуваат за прав ѕвер во кревет- алат од 30 см! Остануваат уште седум проценти на жени кои се задоволни со помал, 12 см долг пенис.


Просечната должина на пенисот изнесува 14,9 см. Секако, мислењата и вкусовите се различни. Жените мислат дека се урива целиот свет на мажите во моментот кога во соблекувалните ќе сватат дека нивниот сосед има поголем пенис. Повеќето жени мислат дека преголем пенис и не е баш некој атрибут, ама немаат ништо против. Сосема излитени се приказните дека е важна вештината а не големината.
Фото- Srbija danas

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Оставете реплика

Вашата емаил адреса нема да биде објавена

error: Content is protected !!