Орално до лудило

Оралниот секс е едан од омилените патишта за задоволување на мажот. Некои жени го сакаат, некои се гадат од тоа, но сите заеднички посакуваат да направат нешто што би го излудело мажот во кревет.

Фото: svadeni.cz

Ако сакате тој да биде воодушевен, мора да му покажете дека  ина вас ви е исто така убаво,  како што е и нему.  Контактот со очите е доволен за некои нови моменти. Разновидноста е клучен момент во секој орален секс.  Движењата се важни, вашите потези  треба да бидат разновидни. Менувајте ги позите и уклучете се што може да се уклучи – раце, јазик, гради… може и чоколада, лед, мед, шлаг, секси играчка…

За крај. При оралниот секс не е потребно да го третирате целиот пенис. Повеќето важни нервни завршетоци се наоѓаат на самиот врв.

Извор:nadlanu.com

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Оставете реплика

Вашата емаил адреса нема да биде објавена

error: Content is protected !!