Развод

Судијата:

– Зошто сакаш да се разведеш од жена ти?

– Кога се караме почнува да фрла тавчи и тенџериња по мене.

– Од кога тоа?

– Од кога се земавме, веќе 30 години.

– Па зашто дури сега бараш развод?

– Порано не можеше да ме погоди..

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Оставете реплика

Вашата емаил адреса нема да биде објавена

error: Content is protected !!