Секс гуру Сузе- Летни возбудливи секси игри

Вид, слух, мирис, вкус, допир – овие сетила тропкаат на вратата низ која влегуваат стимулансите кои го хранат сексуалниот апетит и кои за цел го имаат сексуалното задоволство. Сетилата се условени особено од природното опкружување: сонце, плажа, мирис на море… Летото е создадено за возбудливи секси игри и авантури.

Фото: pinterest.com

 

Се започнува со допирите, откриете ги вистинските ‘’копчиња’’ навреме и резултатот на успехот е неминовен! Визуелните стимуланси може да се однесуваат на невообичаено средените интимни делови, потполна транформација може да доживеете со необична фризура или боја која ќе го привлече вниманието на партнерот. Романтичната музика е индивидуален избор и стимуланс за време на предиграта, тукагрешки нема!

Вкусовите на течностите кои се ослободуваат за време на фелациото знаат да бидат вистинки афродизијак кој ќе и даде посебна нота на вашата сексуална игра и ке ја направи дефинитивно возбудлива. Мирисот или во поново време феромонот кој се ослободува преку порите на кожата е мирисот на задоволството. Феромонот на влегува преку носот, делува на нај длабокиот сексуален инстинкт и предизвикува бурна реакција. За да ја активирате сексуалната желба и привлечност, оваа способност ќе биде ваш предизвик со некој од феромонските парфеми, кои можете да ги најдете во секси шоп.

Секс парфем

Имајте убаво, секси, возбудливо и незаборавно летување, блескајте во сиот свој сјај и не срамете се да бидете свои, особено не кога сексот е вопрашање!

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Оставете реплика

Вашата емаил адреса нема да биде објавена