Умните жени размислуваат вака

1.Однесувајте се како премија и тој ќе поверува во истото.
2. Максимално искористете ја својата сексуална моќ.
3. Убедете го дека е главен додека вие ја водите играта.
4. Не кукајте, не критикувајте постојано.
5.Финансиската предност дава моќ.
6. Секогаш дајте му максимална слобода- така ќе се чувствува слободен.
7. Не тркајте се со друга жена.Тоа е понижувачки.
8. Кога делувате нежно и женствено во него будите желба да ве заштити. Агресија во него создава нагон за натпреварување и за докажување.
9. Најпривлечна од сите особини е достоинството.
10.Фактор на изненадување во спална соба и надвор од неа е многу важен за мажите.

Фото-Pexels

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!