Момо Николовски не се предава

 

Момо и Валбурга Николовски не планираат да се разделат уште долго време, па затоа тргнаа во жесток напад врз болеста.
Како што веќе пишувавме, Момо има абдоминален канцер, и му треба помош за понатамошно лекување во Берлин или Истанбул. Како што вели неговата сопруга, тој е голем борец и не се предава лесно. Бројот на кој можете да донирате е на ВИП операторот 143- 462.

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!