Сандали за лето 2020-то

Сандали со платформа, со многу ремчиња, машнички, на врзување, на еден прст, со мала штикла, еднобојни, дречливи, во риги- изборот е навистина голем и ова лето може да ви го направат удобно и убаво.

Извор: розали.бг

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!