Андреј Пајмакоски за „Philosophy“

Неодамна нашиот интернационален модел Андреј Пајмакоски работеше кампања во Белград, за новиот српски бренд Филозофи (Philosophy) .
Ова не е ново искуство на нашиот модел, пред да почне светската епидемија со Ковид 19, Андреј одлично работеше во Барселона за агенцијата Two Management. Неговата кариера и големото портфолио му донесоа голем број на ангажмани вклучително и последниот.

– Андреј ги има сите можни предиспозиции за светска кариера, се чека само на добар пласман- вели неговиот матичен агент Алек Наумовски од Моделс Ин Менаџмент.„За интернационалниот пласман е задолжена реномираната српска модна агенција Демонс Модел Менаџмент која работи и соработува со најдобрите светски агенции. Андреј е предодреден за голема кариера, тоа се препозна уште на самиот старт, треба да се поклопат коцките и неговиот успех е неизбежен- додава Алек.

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!