Викторија Лоба. Најубава во бело

Пејачката со руско потекло, Викторија Лоба, важи за една од најубавите, но и најдобро облечени пејачки кај нас. Погледнете и го Инстаграм профилот, полн со фотографии на кои што Лоба е во совршено стилизирано издание.
Од она што успевме да видиме додека го „листавме“ нејзиниот профил, дојдовме до заклучок дека нејзина омилена боја, кога облеката е во прашање е белата, па најчесто на себе носи парчиња во оваа нежна боја.
Незалудно- белата совршено и прилега и ги истакнува сите адути на Лоба: на автентичен и префинет начин.

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!