Драгана и Брејк: Добредојде Деа

Денес светлото на денот го здогледа Деа- убавиот настан се случи во болницата „Аџибадем Систина“, а мајката и бебето, судејќи по фотографиите кои веднаш го преплавија интернетот, се во одлична состојба.

Екс- мисицата Драгана Клопчевска, како и нејзиниот сопруг Дарко Гелев- Брејк се пресреќни а Давид (6) со нетрпение ја чека сестричката дома.

Добредојде Деа!

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени