Евергрини и 50 години „Скопски фестивал“

На 5 октомври не очекува носталгична Бела ноќ- на плато пред Универзална Сала (20:00) во чест на јубилејот, 50 години „Скопски фестивал“ ќе настапат Драган Мијалковски, Славе Димитров, Верица Ристевска, Лидија Кочовска, Сашо Гигов – Гиш, Ѓоко Таневски, Сара Мејс и Ај-Кју а ќе ги придружува Биг бенд.
Тие ќе ги изведат најголемите хитови со што ќе го одбележат 50. годишното постоење на еден од најреномираните фестивали во државата, „Скопски фестивал“.

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!