Единствен Spinning® центар – поинаква спортска приказна

 

Спорт Инн е единствен Spinning® центар во Македонија дизајниран да биде основата на која ќе ја изградите посакуваната форма и физичка подготвеност. Тие нудат spinning® програма која е прилагодлива за сите, кои е дизајнирана според сертифицирани Spinning® тренери кои ќе ве водат, мотивираат и забавуваат кон посакуваните резултати.

„Членската база во Спорт Инн е крајно разновидна, почнувајќи од оние кои за прв пат се среќаваат со тренажен процес, до професионални спортисти кои се подготвуваат за спортски настан и имаат специфични барања за тренинг и програма. Без разлика која е вашата причина и ниво, Спорт Инн е местото каде што може заедно да ја започнеме вашата спортска приказна и место кое ќе го чувствувате како дом,“ изјави Искра Бојаџиева Китанчева од Спорт Инн.

Spinning® програмата е микс од наука и единствено искуство и користи систем од 5 различни Energy Zones™ – зони на срцев пулс како водич за “периодизација”. Еден Spinning® час просечно трае 50 минути.

Во Центарот се грижат за условите и комплетната удобност на членовите за време на тренинзите.

„При креирање на просторот внимававме на сите детали во Спорт Инн, од врвната климатизација и вентилација од AIRCON до специјалниот спортски под кој е антибактериски и дизајниран да понуди до 45%-тно ублажување и амортзација на ударите, минимализирање на напрегнатоста и намалување на можноста за повреди од триење при евентуален пад.“ додава Виктор Бојаџиев.

Spinning® е една од тајните на светските фитнес топ модели како Emily Di Donato моделот на Sports Illustrated, или девојките од Victoria’s Secret.

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени