Една година „7дена.мк“

Велат – и најдолгиот пат почнува со првиот чекор, кој ние штотуку го направивме. И доколку порталот „7дена.мк“ ви стана дел од секојдневието, ако ве инспирираме, разгалуваме и ако ве правиме посилни – на добар пат сме!
Едните велат дека родендените се вистинската прилика за да се сетиме на претходната година, но ние размислуваме за убавите нешта што ги носи годината пред нас. Нека ни е среќен роденденот!

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени