Жељко Самарџиќ : Кој уште го гледа Жаре од „1на1“?

На својот брод на Бока Которска, на Јадранското море, Жељко Самарџиќ слушна вести што многу го изненадија. Босанскиот пејач со српска адреса, уживајќи во Црна Гора, дозна дека се подготвува новата, 11 сезона на емисијата 1на1 со Жаре.
„Жаре е добар човек, ама кој тоа уште го гледа?“, му рече Самарџиќ на комшијата.

Жељко убаво разбрал, новата сезона на „1на1“ почнува на на 27 октомври, на истата фреквенција, Канал 5 телевизија во 18.30ч. Први гости ќе бидат Перо Антиќ и Тодор Гечевски.

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!