За се` што сте изгубиле, ќе добиете нешто друго

Ценете го тоа што го имате денес. Животот не мора да биде совршен за да биде прекрасен, нема жалење, само лекции, нема грижа, само прифаќање, нема очекување, само благодарност. Животот е прекраток, но има многу поглавја.
Насмевнете се: насмевката не значи секогаш дека сте среќни со се`. Понекогаш само значи дека сте силни и доволно умни да ја прифатите ситуацијата и да работите најдобро што можете.

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!