КупиКнига.мк: Најпродавани книги во Македонија за 2019 година

Единствената онлајн книжарница КупиКнига.мк, која претставува агрегатор на понудата од скоро сите издавачки куќи во Македонија и регионот, направи топ 10 листа на најпродавани книги. Врвот сеуште е со Гијом Мисо и неговите две книги: „Девојката од Бруклин“ и „Ако не постои утре“, но неговото име е застапено во целата топ листа.
Во продолжение е целосната листа нa најдобрата десетка на најпродавани книги од 2019 година.

1. Девојката од Бруклин – Гијом Мисо
2. Ако не постои утре – Гијом Мисо
3. Т.е. љ.у.б.а.м. – тоа е вистината – Александар Алексов
4. Девојката и ноќта – Гијом Мисо
5. Апартман во Париз – Гијом Мисо
6. Станарката на замокот Вајлдфел – Ен Бронте
7. Е, баш ме заболе – Марк Менсон
8. Црна како абонос – Сала Симука
9.Точка на измама – Ден Браун
10.Лесен начин да ставите крај на пушењето – Ален Кар

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!