Леона, внуката на Блага Петреска е вистинска убавица

Леона Кондратенко денес полни 16 години и навистина е прекрасна –  очи сини, длабоки и чисти како езера, бела, нежна како симната од романите на руската класика. Ништо чудно – мајка и е нашата позната виолонистка Ана, вистинка убавица со руски корени, татко и добро познат виолинист Олег Кондратенко, а баба фолк кралица – Блага Петреска.
Кога ќе се спојат музиката, чувствата и емоциите, убавината се подразбира.

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени