Марија ќе настапи на фестивалот „Арлекин“ во Варна, Бугарија

Нашата Марија Спасовска (13), заминува во градот на уметноста – Варна, Бугарија, каде ќе настапи на фестивалот за филмска музика, „Арлекин“.
Со песната „My heart will go on“ од филмот „Титаник“, Марија повторно ќе ги брани боите на македонското знаме. За овој настап таа беше одбрана по преслушувањето на нејзините досегашни објави на каналот You Tube.
Инаку, „Арлекин“ е филмски и мултимедијален интернационален фестивал кој ќе се одржи во Варна од 8 до 12 јуни а директен пренос ќе се случува преку БНТ и БТА.
На фестивалот учествуваат иновативни и креативни младинци до 20 години кои се интересираат за мултимедија.

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!