Метросексуалците некогаш- реклами за долна облека

Како некогаш изгледале метросексуалците, денес би констатирале- ретросексуалците не штеделе на боите и еротичност. И како од секоја, особено од оваа временска дистанца, глетката е- посмешно не може да биде. Но, ако се погледне поубаво, некои од линиите на долна облека се само прилагодени на телото и тогашните модни тенденции. Ви ја нудиме фото- галеријата.

Фото: hintmag.com

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Оставете реплика

Вашата емаил адреса нема да биде објавена

error: Content is protected !!