Моделката Сандра Цветкова „грми“ во Лондон

Сандра Цветкова, македонскиот модел со матична куќа во модната агенција Models IN, во Лондон каде што живее неколку месеци ќе ја снима рекламата за пијалокот „7up“. Нејзиниот шарм и харизматичност надалеку се препознаваат, велат од нејзината матична куќа, предвидувајќи и голем успехот надвор од границите.
Инаку, Сандра е сега дел од лондонската модна агенција Models Plus, кои во моментот работаат на нејзиното портфолио.

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!