Не ви треба одобрување од никого

Престанете да слушате што ви зборува светот, што треба да направите. Почнете да се слушате себеси. Ако размислите, има малку луѓе на овој свет кои целосно стојат зад вас и вие треба да бидете еден од нив.
Она што ќе го постигнете воглавно зависи од тоа колку го сакате. Работата што многу ви значи, можете и да ја направите. Успехот не е нешто магично или мистично, туку природен резултат на постојан труд.

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!