Нов хит на Дарио: „Горе, горе“

„Денеска old school промоција како некогаш на „Горе, горе“- вели Дарио, додавајќи дека неговата новата песна викендот ќе се чуе и на социјалните мрежи и на каналот YouTube.
– Песната е во латино и регетон стил, со брз ритам и е во тек со најактуелните светски музички трендови. За да биде во склад и текстот е полн со позитива и оптимизам, се што им е потребно на луѓето денес“.
Освен тоа, летото е на праг, како родено за овој заразен рефрен создаван со завидна продукција, кој лесно се памети и пее и кој дефинитивно ќе ви се пикне под кожа.

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!