Оргонска пирамида, го чува вашето здравје и ја чисти енергијата во домот

Оргон е животна, вистинска енергија што ја има секаде околу нас, зрачи од сите луѓе ама ја има и во неоргански материи. Токму затоа, оргонска пирамида е вашиот најдобар пријател, мал но моќен заштитник кој ви го чува здравјето.
ШТО Е ОРГОНИТОТ?
Оргонит е предмет направен од смола, метал, метални струготини, кварцен кристал со бакарна намотка околу себе, други кристали и полудраги камења што го подобруваат енергетското поле на вашето тело.
Помага во заштита од ЕМФ зрачење и негативната енергија. Оргонитот може да ви помогне да го подобрите животот физички, емоционално и духовно. Го хармонизира и го чисти животниот простор.


Д-р Вилхелм Рајх, австриски психијатар, ја истражувал оргонската енергија (позната и како „чи“ или „прана“) во првата половина на 20-тиот век, а денешните оргонити се темелат врз резултатите од тоа истражување.


Благодарение на мешавината од природна смола, метал и природните кристали се постигнува пиезоелектричниот ефект на сите кристали. Оргонитот привлекува и усогласува пасивна, застоена енергија, и ја трансформира во здрава живототворна енергија на сите нам нужно неопходна…

Подетални информации на телефон 078 592 647.

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!