Те изневерува? Еве зошто

Работата е повеќе од логична. Таа новата, не го познава добро, можеби- ич а тој е без самодоберба и му годи вниманието од другата жена. Така се случува неверство.
Ти знаеш и што треба и што не треба, му го познаваш минатото, сите непријатни работи и го потсетуваш на тоа што не сака.
Љубовницата е во повластена позиција, му се восхитува, го тетоши и Петар Пан може одново да си го живее животот и да заборави каков губитник бил.
Таков и не ти треба.
Фото: gurl.com

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!