Фотогалерија. Се одржа тортијада „Интерскопкејкс“

Заврши 11-то издание на „Интерскопкејкс“, тортијада чии организатори Хуманитарната организација „Хоа – Ангелчиња“ и Град Скопје имаат право на гордост бидејќи се случи најслаткото дефиле на тортите од соништата.
Во продолжение погледнете ја галеријата на најфотографираните и најубавите торти што вчера предизвикаа илјада воздишки.
Фото- Јованка Грозданоска

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!