Фотогалерија. Убавина&Здравје: Influencer Awards

Декември е најсвеченит месец во годината а започна со гламурозниот настан посветен на инфлуенсерите пријавени на „U&Z Influencer Awards“.
Аирлија за овој настан и неговиот старт бидејќи запрвпат се одржа во Македонија, во организација на Колор медиа плус, издавачот на најстариот женски магазин кај нас „Убавина и здравје“.
Инфлуенсерскиот настан на едно место собра многу убави и многу млади луѓе кои ја презентираа својата влијателност на социјалните мрежи.

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!