Јадете ноќе? Еве како да престанете

Ова се совети за сите оние што стануваат ноќе, да „прегризат“ нешто а заглавуваат во фрижидер.

– Ефикасна работа е да вечерате часипол пред спиењето
– Вечерата треба да содржи протеински влакна, јадете додека не се заситите
– Ако ве разбуди глад, сварете чај од нане
– Најдобро е да прошетате после вечерата
– Задолжително измијте ги забите откако ќе јадете

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!