„Бубе Студио Ин“ : Лелеава коса за новогодишната ноќ

Бубе Студио Ин, односно нејзиниот прв човек, Љупчо Петрушевски ги предлата следните фризури за пречекот на Новата година. Но, најважниот совет што Бубе го дава е – негувајте ја косата преку целата година. Кога косата е убава, чувана, негувана и третирана, и кога „ќе се опушти“, исправи , и кога ќе се расипе фризурата, повторно изгледа добро.“

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени