Во Скопје се отвори „La Familiа, Liquor, Tobacco & Gift Shop“, тематска продавница за внимателно селектирани производи

Од вчера и Скопје ја има „La Familiа, Liquor, Tobacco & Gift Shop“, специјализирана, тематска продавница за внимателно селектирани производи за широка потрошувачка.
После Велес, нашата престолнина има адут кој ја следи традицијата на познатата франшиза- на пазарот да понуди свеж концепт, нешто ново, урбано, надополнето со квалитетни производи коишто го почитуваат паричникот на нашите купувачи.
„La Familiа, Liquor, Tobacco & Gift Shop“ е сместена веднаш до Универзалната сала, (Булевар Партизански одреди, број 47), а подетално за концептот на оваа втора специјализирана продавница можете да видите на веб сајтот na lafamilia.mk и на социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм.

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!