Најпродавани книги кај нас за 2020 година: Принцезата Султана, Монологија на Тошо Малерот…

Единствената онлајн книжарница КупиКнига.мк претставува агрегатор на понудата од скоро сите издавачки куќи во Македонија и тие ја имаат листата на најпродавани книги во Македонија за 2020 година.
Во продолжение е целосната листа на топ 20 книги за изминатата година: најпродаваната е Принцезата Султана на Џин Сасон, но тука е и Тошо Малерот- Васко Тодоров. Ова се книгите што ја обележаа 2020-та.

1. Принцезата Султана: Неисплачени солзи – Џин Сасон


2. Апартман во Париз – Гијом Мисо
3. Девојката од Бруклин – Гијом Мисо
4. Е, баш ме заболе – Марк Менсон
5. Тајната на Алексови – Наде Стојилковиќ
6. Бедни луѓе – Фјодор М. Достоевски
7. Лесен начин да ставите крај на пушењето – Ален Кар
8. Богат татко, сиромашен татко – Роберт Киосаки
9. Ќерката на дрвосечачот – Наде Стојилковиќ
10. Тошо Малерот: Монологија – Васко Тодоров
11. Т.е. љ.у.б.а.м. – Тоа е вистината – Александар Алексов
12. Ако не постои утре – Гијом Мисо
13. Станарката на замокот Вајлдфел – Ен Бронте
14. Девојката и ноќта – Гијом Мисо
15. Пациентот – Себастијан Фицек
16. Моќта на потсвеста – Џозеф Марфи
17. Медитации – Марк Аврелиј
18. Какви што ти се мислите таков ти е животот – Џејмс Ален
19. Ноќ и ден – Вирџинија Вулф
20. Бруклин – Колм Тојбин

Инаку, КупиКнига.мк е првиот и единствениот портал за електронска трговија со книги. Моменталната понуда брои над 60.000 изданија на македонски, српски, англиски и албански јазик од најразлични жанрови. Зад КупиКнига.мк стои iVote, водечка компанија специјализирана за технологии за модернизација на изборни процеси, системи за електронска трговија и електронско учење.
7дена.мк

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!