Оливера, сопругата на Ѓорѓе Балашевиќ, заносна и во 61 година

Оливера Балашевиќ ја потврдува теоријата дека саканите жени не стареат, и дека годините буквално не им можат ништо, освен што даваат неодоллива мистика.
Гимнастичарка, актерка, продуцент а однеодамна и писателка, атрактивната Оливера (1959), сопругата и инспирцијата на Ѓорѓе Балашевиќ, и денес изгледа фантастично и е во одлична форма.
На својот Инстаграм профил, таа постојано објавува фотографии кои вака или онака опишуваат делови од нејзината книга, „Планета двориште“ што таа ги цитира. Денеска тоа беше делот поврзан со скокањето во вода, а Оливера на лице место презентираше дека пливањето сеуште и е љубов и страст.
Комплименти Оливера!

(Вања Тодоровска)

Фото: Инстаграм

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!