Работа во Словенија за градежни работници, ѕидари и хигиеничарки

Кој сака да работи во Словенија, ова се можностите што ги нуди словенската агенцијата „Инвентум“, која се наоѓа во Марибор. Овој оглас е можност и шанса за хигиеничарки, помошни градежни работници и за ѕидари, а сите подетални информации можете да ги добиете на следните контакти-
меил: inventum22@gmail.com или на тел +386 30 389 090

Услови за хигиеничарки:
-Се плаќа по 4 € на час,
– Обезбедено е сместување во Марибор и Порторож, каде и би работеле
– Се работи 40 часа неделно, но времето (повеќе или помалку) е во договор со агенцијата.
– Потребен е пасош од ЕУ

Услови за градежни работници (помошници)
-Се плаќа по 6 € на час,
-Сместувањето е низ Словенија, каде се изведуваат градежни работи
– Се работи 40 часа неделно, а во договор со агенција е можно и повеќе.
-Потребен е пасош од ЕУ

Услови за ѕидари
-Се плаќа по 8 € на час,
-Сместувањето е низ Словенија, каде се изведуваат градежни работи
– Се работи 40 часа неделно, но времето (повеќе или помалку) е во договор со агенцијата.
-Потребен е пасош од ЕУ

Заинтересираните кандидати можат да комуницираат со горенаведената агенција ИНВЕНТУМ по меил или на телефон +386 30 389 090.
ФОТО:Pixabay

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!