Среќно време за Татјана

Неодамна излегоа фотографиите на нашиот интернационален модел Татјана Јанушева за модниот магазин Collector. Токму за ова престижно модно списание Јанушева ги представи новите колекции на модните гиганти Prada, Gucci, Sportmax и Alexander McQueen, стилизирани од тамошниот тим.
Дека е ова навистина супер период за Татјана сведочи и податокот дека таа направи сериозен пробив во светскиот моделинг со последната кампања за брендот Miss Sixty.

Инаку, кариерата на интернационален моделинг таа ја започна во соработка со JS’ Management од Белград, под водство на фантастичната Јелена Ивановиќ. „Тоа беше сосема очекувано бидејќи нејзината убавина и совршените пропорции едноставно се вклопуваа во модните побарувања за интернационални модели- велат од матичната агенција Моделс Ин Менаџмент.
Во моментов Јанушева се подготвува за новата сезона во Милано каде има договор со една од најдобрите свестки модни агенции – NEXT Model Management.

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!