Фотогалерија. „Охрид-фест 2020“

Популарниот „Охрид-фест 2020“, што во континуитетот ја одржува традицијата, па и во времето на светската пандемија со Ковид -19, овој викенд го имаше своето 27-мо издание.
На најубавата сцена на Долни Сарај, видовме и чувме 19 прекрасни песни, а фотографиите во продолжение само ќе не потсетат на убавата атмосфера на фестивалот.

Нино Величковски

Добрила Чабриќ и Блајога Грујовски

Јованка Јанкоска, дел од организацискиот тим, Вања Тодоровска- ПР на „Охрид фест“ и водителката и сценарист на фестивалот, Каролина Петковска

Жирито на „Охрид-фест 2020“

Григор Копров, идеен татко на фестивалот

Благица Павловска

Зоран Христов со сопругата Меме Илиќ

Јуле Николовска

Ибро Лабунски, Анита Бошкова и Мишко Микеле

 

Би можело да ве интересира Повеќе од овој автор

Коментарите се затворени

error: Content is protected !!